Üstün zeka testi: Resimdeki gizli baykuşu gördün mü? Zekiler bile 7 saniyede bulamadı

Optik illüzyon testlerindeki gizli görselleri bulmak, eğlenceli olmasının yanı sıra fazlaca zeka da gerektirebiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde gizli bir baykuş görseli yer alıyor. Ancak zekiler bile gizli baykuşu 7 saniyede bulamıyor. Bu nedenle sadece üstün zekalıların bulabilecekleri iddia ediliyor. Peki siz bulabilir misiniz? İşte zeki insanların bile zorlanabildiği o test…

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, pek çok kumru görseli yer alıyor. Ancak kumruların arasında gizlenen bir baykuş da bulunuyor. Optik illüzyon testinde istenilen, gizli baykuşun 7 saniyede bulunması. Ancak zeki insanlar bile 7 saniyede bulmakta başarısız olabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların bulabilecekleri iddia ediliyor.

ZEKİLER BİLE GİZLİ BAYKUŞU 7 SANİYEDE BULAMADI

Zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, zeka sınırlarını fazlaca zorlayabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde, bir zeminin üzerinde birçok kumru bulunuyor. Ancak kumruların arasında gizlenen bir baykuş da yer alıyor. Optik illüzyon testinde istenilen, gizli görselin bulunması.

Öte yandan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 129 kişiye gösterildi. Ancak şu ana kadar kimse gizli görselin yerini 7 saniyede bulamadı. Bu nedenle zeki insanların bile başarısız olabildiği bu testte, yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, gizli baykuş görselini siz 7 saniyede bulabilir misiniz? İşte zeki insanları bile şaşırtabilen o optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Zeki insanların bile zorlanabildiği bu testte birçok insan ipucundan faydalanabiliyor. Eğer siz de gizli baykuş görselini bulamadıysanız, resmin sağ üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ÜSTÜN ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ KUŞUN YERİ

Zeki insanların bile zorluk yaşayabildiği bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olabiliyordu. Nitekim 129 kişiden hiçbiri gizli görseli bulamadı.

Eğer siz de gizli baykuş görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeki insanların bile başarısız olabildiği üstün zeka testindeki gizli baykuşun yeri;

Kişilik testi: Resimde kartal mı gördün timsah mı? Nasıl bir lider olursun belli oluyor