Üstün zeka testi: Galatasaraylılar bile 7 yavru aslanı bulamadı! Peki siz bulabilir misiniz?

Yavru aslan görsellerine istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, Galatasaraylı olanları bile uğraştırabiliyor. Çünkü optik illüzyon testindeki 7 yavru aslan görselinin 8 saniye içinde bulunması zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu sebeple yalnızca üstün zekalıların bulabilecekleri de iddia ediliyor. İşte Galatasaraylıların bile başarısız olabildiği o test…

Galatasaraylı olanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, yavru aslan görsellerine istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen 7 yavru aslan görselinin toplam 8 saniyede bulunması. Ancak tüm görsellerin bulunması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bunun sonucunda ise sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların zamanında tüm görselleri bulabilecekleri iddia ediliyor.

GALATASARAYLILAR BİLE 7 YAVRU ASLANI BULAMADI

Optik illüzyon testinde, toplam 7 yavru aslan görselinin 8 saniye içinde bulunması isteniyor. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte Galatasaraylılar bile başarısız olabiliyor.

Yavru aslan görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, Galatasaraylı olanlar da dahil olmak üzere Türkiye'de toplam 279 kişiye gösterildi. Ancak şu ana kadar yalnızca 5 kişi tüm görselleri 8 saniyede bulabildi. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri zamanında bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki Galatasaraylı olanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu adeta zeka sınırlarını zorlayabilen o optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylılar bile ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de tüm yavru aslan görsellerini bulamadıysanız, fotoğrafın; sol alt, orta üst, orta hafif sağ, sağ üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ÜSTÜN ZEKA TESTİNDEKİ İSTENİLEN GÖRSELLERİN YERLERİ

Bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylı olanların daha kolay başarılı olabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü onlar için aslan görselinin ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak bu testte Galatasaraylılar bile başarısız oldu.

Eğer siz de tüm yavru aslan görsellerini bulamadıysanız, bir görsel resmin arka planında yer alıyor. Diğer yavru aslan görselleri ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte üstün zeka testindeki istenilen görsellerin yerleri;

Üstün zeka testi: Sadece zekiler doğru tahmin ediyor! Resimde hangi hayvan var?