Üstün zeka testi: 10 saniyede 171 kişiden 2'si bulabildi! Galatasaraylılar bile 7 aslanı göremedi...

Galatasaraylıları bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi, 7 aslan görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen tüm görsellerin 10 saniyede bulunması. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Galatasaraylı olanları bile fazlaca uğraştırabiliyor. Bu sebeple sadece üstün zekalıların tüm aslan görsellerini 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. İşte detaylar…

Galatasaraylı olanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, toplam 7 aslan görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, tüm aslan görsellerinin 10 saniyede bulunması. Ancak görsellerin gizli olması, Galatasaraylıları bile zorlayabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm aslan görsellerini bulabilecekleri de iddia ediliyor.

GALATASARAYLILAR BİLE 7 ASLAN GÖRSELİNİ GÖREMEDİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylı olanlar bile başarısız olabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testi Türkiye'de Galatasaraylılar da dahil olmak üzere toplam 171 kişiye gösterildi. Ancak 10 saniyede sadece 2 kişi tüm aslan görsellerinin yerini bulabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri zamanında bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylılar bile ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de tüm aslan görsellerini bulamadıysanız, resmin sol alt, sol üst, orta hafif sağ, sağ üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ÜSTÜN ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSELLERİN YERLERİ

Galatasaraylıları bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Çünkü aslan görsellerinin bulunması, neredeyse imkansız gibi görülüyordu. Nitekim 171 kişiden sadece 2'si başarılı olabildi.

Öte yandan bu testte, Galatasaraylı olanların aslan görsellerini daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü onlar için ayrı bir anlamı olduğu tahmin ediliyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Galatasaraylılar bile başarısız oldu.

Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız, işte üstün zeka testindeki gizli görsellerin yerleri;

Kişilik testi: Serçe parmak şeklin nasıl? Ne kadar zekisin ortaya çıkıyor