Üstün zeka testi: Atların içindeki kurt görselini gördün mü? 791 kişiden 17'si 10 saniyede bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, at ve kurt görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, atların içindeki kurt görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak bu hiç de kolay olmuyor. İşte zeka testinin detayları…

Optik illüzyon testi birçok at ve bir kurt görseline istinaden hazırlandı. Üstelik söz konusu kurt görseli gizli. Optik illüzyon testinde beklenen gizli kurdun 10 saniyede bulunması. Ancak at görsellerinin fazla olması, bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyor. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor.

ATLARIN İÇİNDEKİ KURT GÖRSELİNİ GÖRDÜN MÜ?

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, atların içindeki kurt görselini bulmak fazlaca dikkat gerektirebiliyor. Nitekim Türkiye'de 791 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 17 kişi 10 saniyede başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün zekalıların bu testte başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, at görsellerinin içindeki gizli kurt görselini siz 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Kurt İpucu: Bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü at görsellerinin yoğunlukta olması, gizli kurdun bulunmasını fazlaca zorlaştırabiliyordu. Eğer siz de bulamadıysanız, resmin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNİN CEVABI

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, 791 kişiden 17'si başarılı olmuştu. Çünkü kurt görselinin yerini bulmak hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyordu. Eğer siz de bu optik illüzyon testinde kurt görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

İşte zeka testinin cevabı;

Kişilik testi: Ayak şeklin nasıl? Doğuştan nasıl bir lidersin ortaya çıkıyor