Üstün zeka testi: 9 saniyede 397 kişiden 4'ü bulabildi! Fenerbahçeliler bile 8 kanaryayı göremedi...

Fenerbahçelileri bile zorlayabilen bu test, 8 kanarya görseline göre hazırlandı. Ayrıca resimdeki tüm kanarya görsellerini 9 saniyede bulabilen kişilerin üstün zeka seviyesine sahip oldukları da iddia ediliyor. Öte yandan zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Fenerbahçeli olanları bile şaşırtabiliyor. İşte optik illüzyon testi ile ilgili detaylar…

Fenerbahçeli olanları bile uğraştırabilen bu optik illüzyon testinde, tüm kanarya görsellerini 9 saniyede bulmak neredeyse imkansız gibi görülebiliyor. Bu nedenle 9 saniyede sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların bulabilecekleri de iddia ediliyor. Nitekim bu test, Türkiye'de toplam 397 kişiye gösterildi. Yalnızca 4 kişi tüm kanarya görsellerini zamanında bulabildi. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçeliler bile başarısız olabiliyor.

FENERBAHÇELİLERİN BİLE ZORLANABİLDİĞİ TEST

Optik illüzyon testinde 9 saniyede 8 kanarya görselinin bulunması bekleniyor. Öte yandan bu optik illüzyon testi, Fenerbahçeliler de dahil olmak üzere toplam 397 kişiye gösterildi. Ancak sadece 4 kişi zamanında tüm görselleri bulabildi. Bu nedenle yalnızca üstün zekalıların 9 saniyede tüm görselleri bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Peki Fenerbahçeli olanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte tüm görselleri bulamadıysanız, fotoğrafın sol üst tarafına ve kanarya görsellerinin içine daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ KANARYA GÖRSELLERİNİN YERLERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu test, toplam 8 kanarya görseline istinaden hazırlanmıştı. Ayrıca Fenerbahçeli olanların bu optik illüzyon testini daha kolay çözebilecekleri düşünülüyordu. Çünkü Fenerbahçeliler için kanarya görselinin ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçeliler bile tüm görselleri bulmakta zorluk yaşadı. Çünkü bu test, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Bu testi 397 kişiden sadece 4'ü 9 saniyede çözebilmişti. Eğer siz de başarılı olamadıysanız, tüm kanarya görsellerinin yerleri aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor.

Kişilik testi: Sizce resimde hangi hayvan görseli var? Zeki misiniz ortaya çıkıyor