Üstün zeka testi: 10 saniyede 497 kişiden 7'si bulabildi! Galatasaraylılar bile 7 aslanı göremedi...

Galatasaraylı olanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testi, 7 aslan görseline istinaden hazırlandı. Ayrıca resimdeki tüm aslan görsellerini 10 saniyede bulabilen kişilerin üstün zekalı oldukları da iddia ediliyor. Öte yandan zeka sınırlarını zorlayabilen bu test, Galatasaraylıları bile şaşırtabiliyor. İşte optik illüzyonun detayları…

Galatasaraylı olanların bile fazlaca uğraşabildiği bu testte, aslan görsellerini 10 saniye içinde bulmak neredeyse imkansız gibi görünüyor. Bu nedenle tüm görselleri 10 saniyede bulabilenlerin üstün zekalı oldukları da iddia ediliyor. Bunun yanı sıra bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 497 kişiye gösterildi. Sadece 7 kişi tüm aslan görsellerini 10 saniyede bulabildi. Çünkü zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Galatasaraylıları bile zorlayabiliyor.

GALATASARAYLILARIN BİLE ZORLANABİLDİĞİ TEST

Optik illüzyon testinde, 10 saniyede 7 aslan görselinin bulunması bekleniyor. Ayrıca bu optik illüzyon testi, Galatasaraylı olanlar da dahil olmak üzere 497 kişiye gösterildi. Ancak yalnızca 7 kişi tüm görselleri zamanında bulabildi. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip kişilerin 10 saniyede tüm aslan görsellerini bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Peki siz 10 saniyede tüm görselleri bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Galatasaraylılar bile bu optik illüzyon testinde ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de aslan görsellerini bulmakta zorluk yaşadıysanız fotoğrafın sol üst, sol alt, orta üst ve sağ alt kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKAYI ZORLAYABİLEN OPTİK İLLÜZYON TESTİNİN SONUCU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, 7 aslan görseli yer alıyordu. Öte yandan Galatasaraylı olanların aslan görsellerini daha kolay bulabilecekleri de düşünülüyordu. Çünkü aslan görselinin Galatasaraylılar için farklı bir önemi olduğu tahmin ediliyor. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylı olanlar bile başarısız olabiliyor.

Öte yandan zeka sınırlarını zorlayabilen bu testi, 497 kişi çözmeye çalışmıştı. Ancak sadece 7 kişi başarılı olmuştu. Bu nedenle birçok kişi bu testte başarısız olabiliyor. Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız, 2 aslan görseli fotoğrafın arka planında yer alıyor. Diğer görseller aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte zeka sınırlarını zorlayabilen testin sonucu;

Optik illüzyon: Fenerbahçeliler bile Edin Dzeko'yu bulamadı! 7 saniyede 116 kişiden 3'ü bulabildi