Uraz Kaygılaroğlu anlaşma imzaladı! Ebru Şahin detayı herkesi heyecanlandırdı

Son olarak Üç Kuruş dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yeni yapım şirketi ile anlaşma sağladı. Birçok marka ile reklam anlaşmasında bulunan Uraz Kaygılaroğlu'nun OGM Pictures'la bir yıllık anlaşma imzaladığı öğrenildi. Aynı yapım şirketinde Ebru Şahin'in de olması hayranlarını heyecanlandırdı. Kaygılaroğlu ile ünlü oyuncu Ebru Şahin'in ilerde bir projede birlikte rol alıp almayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Pis Yedili dizisinde hayat verdiği "Can Burger" karakteri ile hafızalarda yer edinen Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş ve Erşan Kuneri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Son dönemin en popüler erkek oyuncuları arasında gösterilen Uraz Kaygılaroğlu cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Yeni sezonda ekrana getirilecek olan Çöp Adam dizisi ile anlaşan ancak çekimlerin erken bir tarihe çekilmesi ile dinlenmek istedğini ifade edip ğrojeden ayrılan Kaygılaoğlu yerine Engin Altan Düzyatan getirildi.

URAZ KAYGILAROĞLU ANLAŞMA İMZALADI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kaygılaroğlu'nun OGM Pictures'la bir yıllık anlaşma imzaladığı öğrenildi. Ünlü oyuncu şirketin sunduğu projeler içinde beğendiği işlerde oynayacak. Şirket Ebru Şahin'le de benzer bir anlaşma yapmıştı.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 doğumlu, Türk dizi oyuncusudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirli.

Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide yer almıştır. TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

"Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolüne hayat vermiştir. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Volki rolünü canlandırmıştır.

2014 yılının haziran ayında Melis İşiten'le dünya evine giren Uraz Kaygılaroğlu'nun bir kızı bulunuyor. Çift daha sonra anlaşmalı bir şekilde boşandı.