Ünlü sanatçının 54 yıl sonra ortaya çıkan gençlik fotoğrafı! Ağızlar açık bıraktı

1946 yılında dünyaya gelen Süperstar Ajda Pekkan'ın gençlik fotoğrafını görenler bir kez daha büyüleniyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen Ajda Pekkan'ın estetik yaptırmadan önceki hali hayranlarının ağzını açık bıraktı. 54 yıl sonra ortaya çıkan fotoğraf sosyal medyada kısa sürede çok konuşulacak konular arasında yerini aldı. Sosyal medya kullanıcıları “Keşke hiç estetik yaptırmasaymış, zaten çok güzelmiş” yorumunda bulundu. Fotoğraf büyük ilgi gördü.

Yeşilçam filmlerinde rol alarak oyunculuk deneyimi de yaşayan Süperstar lakaplı Ajda Pekkan, yaptırdığı estetik işlemler ile sık sık magazin basınında yerini alıyor. 76 yaşında olan Ajda Pekkan, sahne performansları ve konserde tercih ettiği kıyafetleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

AJPA PEKKAN GENÇLİK FOTOĞRAFI İLE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yıllar meydan güzelliği ve fit görünümü ile adeta genç kızlara taş çıkaran Süperstar Pekkan'ın gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Estetiksiz hali ile kendine daha çok hayran bırakan Pekkan'ın 54 yıl önceki halini gören sosyal medya kullanıcılarının ağzı açık kaldı.

Pekkan'ın gençlik fotoğrafı için sosyal medya kullanıcıları "Keşke hiç estetik yaptırmasaymış, zaten çok güzelmiş", "Ajda Pekkan olduğuna inanamıyorum" ve "Kadın her hali ile güzel" gibi yorumlarda bulundu.

AJDA PEKKAN KİMDİR?

Ayşe Ajda Pekkan (d. 12 Şubat 1946 73 yaşında) Türk şarkıcı. 1970'lerden bu yana "Süperstar" lakabıyla anılan Pekkan, güçlü bir kadın figürü çizdiği şarkılarıyla Türk pop müziğinin öne çıkan isimlerinden biri hâline geldi. Çalışmalarını Batılı bir imajla destekleyerek yaşadığı her dönemde Türkiye'nin modern simgeleri arasında sayıldı. Güncel tuttuğu müzikal tarzı sayesinde 50 yılı aşkın bir süredir popülerliğini korudu ve kendisinden sonra gelen birçok şarkıcıyı etkiledi. Bir yandan müzik eleştirmenleri tarafından takdir edilen albümleri ve vokal tekniğiyle müzik çevrelerinde saygınlık kazanırken öte yandan giyim tarzıyla bir moda ikonu olarak dikkat çekti.