Ünlü oyuncu, Neslihan Atagül'ü ezeli rakibiyle kıyasladı

Usta oyuncu Bedia Ener, TV8'de ekrana getirilen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu oldu. Bedia Ener, Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen'den düğün davetiyesi gelmediğini söyledi. Neslihan Atagül'ü rakibi olarak görülen Fahriye Evcen ile kıyaslayan Bedia Ener, ''Neslihancım'dan gelebilirdi ama gelmedi. Unutmuştur diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir kız. Kadir'le bir 9 bölüm bir arada çalıştık, ben orada konuktum. Oraya telefon etmişti. Telefonu aldım Kadri'den konuştum. Sanki bıraktığım yerdeydi Neslihan... 'Bedia ablacım' diye bağırdı. Yani o çağırırdı. İnsanız bir sürü şeyimiz oluyor, unutulabilir.'' dedi.

Yaprak Dökümü'nün Neyyir'i Bedia Ener, 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen hakkında açıklamalarda bulunan Ener, Atagül'ü ne kadar sevdiğini dile getirdi.

Bedia Ener, sunucuların "Fahriye sizi düğününe, nikahına çağırdı mı? Davet etti mi?" sorusuna "Yo, sizler sağolun, bu programlar sağolsun. Magazinden öğrendik, öyle şeyleri biz duymuyoruz. Ama çok kalabalık olamıyor nikahlar, düğünler artık belli bir sayıda yakınları akrabalar çağırılıyordur, olabilir. Böyle bir davet almadım. Başka arkadaşlarımın da aldığını zannetmiyorum." cevabını verdi.

Neslihan Atagül'den de davetiye gelmediğini söyleyen ünlü oyuncu, "Neslihancım'dan gelebilirdi ama gelmedi. Unutmuştur diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir kız. Kadir'le bir 9 bölüm bir arada çalıştık, ben orada konuktum. Oraya telefon etmişti. Telefonu aldım Kadir'den konuştum. Sanki bıraktığım yerdeydi Neslihan... 'Bedia ablacım' diye bağırdı. Yani o çağırırdı. İnsanız bir sürü şeyimiz oluyor, unutulabilir." dedi.