Üniversiteler 2. dönem yüz yüze olmayacak! Üniversiteler online mı olacak?

Üniversiteler 2. dönem yüz yüze olmayacak! Milyonlarca öğrenci öğrenimine online olarak devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Buna göre üniversiteler 2. dönem yüz yüze olmayacak. Milyonlarca üniversite öğrencisi öğrenimine online olarak devam edecek.

Okullar depremden dolayı kaç gün tatil? Okullar online olacak mı?

KYK'ya ait yurtların kullanıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerde yüz yüze eğitimin yaza kadar durdurulduğunu ve tüm yurtların depremzedelere ayrılacağını açıkladı.

Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK'ten bahar dönemi açıklaması

"Depremler nedeniyle üniversitelerde tamamen uzaktan eğitime geçilecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı odaklar, siyasi partiler, STK'lar ahlaksızca, edepsizce, birlik beraberliğin tavan yapması gereken dönemde saldırının peşinde. An birlik olma anıdır." dedi.

Erdoğan, depremzedelerin barınmasına ilişkin, "Üniversitelerimizin tamamının KYK'ye ait yurtlarını bu işlerde kullanacağız, zira yaza kadar üniversitelerimizi tatil ediyoruz." diye konuştu.

OHAL Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de! İşte OHAL maddeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle üniversitelerde tamamen uzaktan eğitime geçileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde ikamet eden veya bu illerin nüfusuna kayıtlı 13 binin üzerindeki yükümlü askerin mart ve nisan celplerinin mayısa ertelendiğini bildirdi.