Ukrayna'daki savaş ülkeye sıçradı! Rusya güne bu görüntüyle uyandı!

Ukrayna'daki savaşı 61. günde Rusya'ya sıçradı. Ülke güne felaketle uyandı. Bryansk kentindeki akaryakıt deposu ve askeri tesisinde çıkan yangın geceyi aydınlattı. İngiliz Daily Mail gazetesi ise haberin başlığında Ukrayna'nın Rus akaryakıt tesisine 2 füze gönderdiğini iddia etti.

Sabah/AA

Rusya-Ukrayna savaşı 61 gündür devam ederken, Rusya güne yangın haberiyle uyandı. 'Ukrayna'daki savaşın Rusya'ya da sıçradığı' iddiaları ortada dolaşmaya başlamışken gerçek kısa süre sonra öğrenildi.

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Açıklamada, yangın nedeniyle yaralanan olmadığı ve bölgede yaşayanların tahliye edilmeyeceği kaydedildi. Rus basınına konuşan görgü tanıkları, depoda çeşitli patlamaların duyulduğunu söyledi. Ukrayna sınırına yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta bulunan Bryansk'taki petrol deposunda söndürme çalışmaları sürüyor.

'SAVAŞ RUSYA'YA MI SIÇRADI?'

Ülkenin Bryansk kentindeki akaryakıt deposu ile askeri tesiste yangın çıkan yangın, sosyal medyada büyük yankı uyadırdı. İngiliz Daily Mail gazetesi ise haberi 'yangın Ukrayna tarafından mı başlatıldı?' ifadelerine yer verdi. Druzhba benzin istasyonunda çıkan dev yangın tüm şehirde görüldü.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ BİLİNMİYOR

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ise önce Moskovsky Caddesi'ndeki askeri tesis bölgesinde çıkan yangının görüntülerini paylaştı, ardından da paylaşımı sildi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

350 milyon euroluk skandal: Ambargoya rağmen silah sattılar

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalindeki yeni hedefi: Kırım'a güvenli koridor oluşturmak

ABD'den çok konuşulacak açıklama! Savaştan önce bu ülke için geliştirmişler

Mariupol'de toplu mezarlar kazıldı