UEFA Avrupa Ligi: Roma - Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Roma, Milan'ı 1-0 mağlup ederek tur öncesinde büyük bir avantaj elde etmişti. Öte yandan birçok futbol tutkunu, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçını heyecanla beklemeye başladı. Bu nedenle, Roma - Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? gibi sorular araştırılabiliyor. Detaylar haberimizde...

Bu sezon lig içerisinde beklentilerin altında kalan Roma, Avrupa'nın kulüp düzeyinde en önemli ikinci organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkmak istiyor. Ayrıca Roma, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Milan'ı 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Ligde şampiyonluk yarışında Inter'in gerisinde kalan Milan, deplasmanda alacağı galibiyet ile Roma engelini geçmek istiyor. Öte yandan birçok futbol tutkunu UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyor. Bu nedenle, Roma - Milan maçı hangi kanalda, Roma - Milan maçı saat kaçta ve ne zaman? gibi soruların cevapları araştırabiliyor. Peki, Roma - Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman?

ROMA - MİLAN MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA VE NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci karşılaşmasında Roma, Milan'ı ağırlayacak. Ayrıca mücadele 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Ek olarak AS Roma - AC Milan karşılaşması Exxen TV ekranlarında olacak.

KAZANAN UEFA AVRUPA LİGİ YARI FİNALE YÜKSELECEK

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında Roma, galibiyet veya beraberlik durumlarında UEFA Avrupa Ligi yarı finale yükselen takım olacak. Öte yandan Milan'ın mücadeleyi tek farkla kazanması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. Ayrıca 2 farkla kazanması durumunda UEFA Avrupa Ligi yarı finale yükselecek.