Çin'in elektrikli otomobili zamlanmadı! Ucuz anahtar teslim Leapmotor T03 fırsatı

Elektrikli otomotiv pazarındaki sirkülasyon, Türkiye'ye yeni elektrikli otomobillerin gelmesine de yol açtı. Nitekim Çin'in ünlü otomotiv firması Leapmotor, ucuz elektrikli modeli Leapmotor T03'ü satışa sundu. Bunun yanı sıra mayıs ayına kıyasla ilgili otomobil modelinde fiyat artışı görülmedi. İşte detaylar…

Çin'in ünlü otomotiv şirketi Leapmotor, Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobil modellerinden biri olan Leapmotor T03'ü satışa çıkarttı. İlgili otomobilin WLTP şehir içi menzili 417 km olarak belirtiliyor. Ayrıca ucuz elektrikli otomobil modelinin 80 kW motor gücüne sahip olduğu aktarılıyor.

UCUZ ANAHTAR TESLİM LEAPMOTOR T03

Leapmotor T03 otomobil, ilk olarak 2020 yılında satışa çıkartıldı. Özellikle şehir içi ulaşımlarında sıklıkla tercih edilebilen küçük boyutlu Leapmotor T03, Türkiye'de de satışa sunuldu.

Otomotiv sektöründe ucuz elektrikli otomobil modellerinden biri olarak ön plana çıkan Leapmotor T03, mayıs ayına kıyasla fiyat artışına gitmedi. Pek çok araba tutkununun ilgisini çeken Leapmotor T03, otomotiv sektöründe alternatif tercihler arasında yer alıyor.

UYGUN ELEKTRİKLİ OTOMOBİL MODELİNİN FİYATI

Otomotiv pazarında ucuz anahtar teslim olarak gösterilebilen Leapmotor T03, Türkiye'deki en ucuz elektrikli araba modelleri arasında bulunuyor. İşte otomotiv pazarında yoğun ilgi gören ucuz elektrikli otomobilin güncel fiyatı;

  • Lansman'a özel 50 bin TL indirim fırsatı ile 799 bin TL.
  • İlgili otomobilin 799 bin TL'den sunulması, adeta ucuz anahtar teslim olarak nitelendirilmesine yol açıyor. Nitekim Leapmotor T03'ün en ucuz elektrikli otomobil modellerine kıyasla şehir içi kullanımlarda 417 km menzil sunabilmesi, birçok insanın tercih yapmasını da zorlaştırabiliyor. Ayrıca ilgili modelin mayıs ayına kıyasla zamlanmadığı da gözlemlendi.

    ÖZELLİKLERİ

    Otomotiv pazarında yoğun ilgi gören elektrikli arabanın özelliklerinden bazıları şu şekilde;

    Batarya Kapasitesi: 41.3 kW/h.

    Maksimum Tork: 158 Nm.

    Maksimum Güç: 80 kW.

    Ekran Sistemi: Çift ekran etkileşimi.

    Batarya Garantisi: 6 yıl.

    Tavan: Cam tavan.

    Gövde Malzemesi: Yüzde 70 yüksek mukavemetli çelik.

    Menzil: 417 km (hava şartlarına ve kullanıma bağlı olarak menzilde değişiklik olabileceği belirtiliyor).