YouTube Premium'u 1 yıl boyunca ücretsiz kullanma şansı! Dikkat referans programı başlatıldı...

Son yıllarda kullanıcı sayısını artıran YouTube Premium abonelerine birçok avantaj sağlıyor. İlk olarak 2014 yılında başlatılan ve günümüze kadar geliştirilmeye devam eden YouTube premium kullanıcıların reklamsız videolar izlemesine, arka planda video oynatmasına ve YouTube Music gibi hizmetleri kullanmasına olanak sağlıyor.

Video içerik platformu YouTube'un ilk olarak 2014 yılında yayınladığı ve günümüzde popüler hale gelen YouTube Premium kullanıcılara 1 yıl boyunca ücretsiz abonelik fırsatı sunuyor. YouTube Premium ile kullanıcılar arka planda video oynatma, YouTube Music ve reklamsız video izleme gibi özelliklerden faydalanabiliyor.

ÜCRETSİZ YOUTUBE PREMİUM FIRSATI

Sunduğu özellikler ve avantajlar ile dikkat çeken YouTube Premium kullanıcılara 1 yıl boyunca ücretsiz kullanma imkanı sunuyor. Videoları reklamsız oynatma, beğenmeme, videolarda sponsor engelleme ve arka planda video oynatma gibi özellikler sunan YouTube Premium kullanıcıların 1 yıl boyunca para ödemeden kullanabileceği referans programını başlattı.

Referans programı kapsamında; hali hazırda YouTube Premium kullanan kişiler referans kodu ile bir arkadaşının ya da tanıdığının abone olmasını sağlarsa bir sonraki ayda abonelik ücreti ödemeyecek. Referans kampanyası ise 12 kişi ile sınırlandırılıyor. Yani 12 kişiyi davet yolu ile abone sistemine sokan kişiler toplamda 1 yıllık ücretsiz premium üyeliği almış olacak.

Henüz Türkiye'de kullanıma açılmayan referans sistemi için yapılması gerekenler ise; uygulamanın sağ üst küşadesindeki profil resmine tıklayarak Premium avantajlarınız bölümüne giriş yapın. Karşınıza ücretsiz referans kodu çıkacak. Bu kodu abone olmasını istediğiniz kişiye gönderin.

YouTube yeni referans sistemini 2023 yılının Mayıs ayına kadar süreceği açıklandı. YouTube Premium referans programının önümüzdeki günlerde Türkiye'de de kullanılması bekleniyor.