Üç Sibirya kaplanı yavru Bengal kaplanını parçaladı! Şoke eden olay

Çin'in Shandong Eyaletindeki hayvanat bahçesinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Üç Sibirya kaplanı ve Bengal kaplanın oyun oynadığını düşünen turistler gerçeği görünce gözlerine inanamadı.

Vahşi doğanın içinden gelen bu fotoğraflar hayvanların ne kadar kestirilemez davranışlar sergilediklerini gözler önüne seriyor. 3 Sibirya kaplanı bir yavru Bengal kaplanını aralarına aldı. Herkes oyun oynadıklarını sandı ama sonunda olanlar ziyaretçileri dehşete düşürdü.

3 Sibirya kaplanı bir yavru Bengal kaplanını aralarına aldı. Herkes oyun oynadıklarını sandı ama sonunda olanlar ziyaretçileri dehşete düşürdü.

Olay karşısında kısa süreli bir şok yaşayan turistler, beslenecek et bulamadıklarını söylüyor ve aç Sibirya kaplanının Beyaz kaplana saldırdığını düşünüyor.

Öte yandan hayvanat bahçesi yetkilileri, hayvanları beslemedikleri yönündeki söylentileri yalanladı. Kaplanların avlanma pratiği yaparken yanlışlıkla onu öldürmüş olabileceğine işaret ediyor.

Yetkililer ek olarak, hem Sibirya hem de Beyaz Bengal nesli tükenmekte olan son derece nadir türlerdir, bu nedenle bu olayın trajik olduğu söyleniyor.

Sibirya kaplanı, var olan sekiz kaplan türünden en büyüğüdür. Ayrıca vahşi doğada diğer kaplan türleri ile temas etmez.

Ayrıca bölge istila edilirse saldırabilir ancak genellikle çok aç olmadıkça etobur hayvanları yemedikleri söylenir.