Üç Kuruş'ta flaş ayrılık! Zafer Algöz kadroya veda etti

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı Show TV'de ekrana getirilen Üç Kuruş izleyenleri üzecek bir ayrılık yaşandı. Kartal'ın kurduğu planın sonunda Nezih öldürüldü. Bahar'ın babası Nezih karakterine hayat veren Zafer Algöz, Üç Kuruş'a veda etti.

Show TV'de ekrana getirilen, Çukur dizisinin ardından pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinde beklenmedik bir veda yaşandı.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nursel Köse'nin başrollerini paylaştığı Üç Kuruş dizisine 2. bölümde Bahar'ın babası Nezih olarak Zafer Algöz kadroya dahil olmuştu.

17 Ocak pazartesi akşamı 10. bölümü ile ekrana getirilen Üç Kuruş dizisinde yaşanan gelişmeler izleyenleri ekran başına kilitledi.

KARTAL, NEZİH'İ ÖLDÜRDÜ

Kartal, uzun süredir sorunlar yaşadığı Nezih'i tuzağına düşürdü. Kartal, Nezih'in başına silahı dayadı ve herkesin için tetiği çekti.

ZAFER ALGÖZ ÜÇ KURUŞ'A VEDA ETTİ

Kartal, Nezih'in cesedini ise Baybars'ın baş adamı Azat'ın mekanına bıraktı. Böylelikle Zafer Algöz kadroya veda etmiş oldu.