Üç Kız Kardeş 58. bölüm izle full Kanal D! Üç Kız Kardeş dizisi son bölüm izle YouTube!

Üç Kız Kardeş dizisi 58. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan dizinin son bölümünde Somer, gerçeği öğrenince Türkan'ın evini basıyor! Rüçhan ise Türkan'ın Somer'e ait olduğu konusunda Somer'i yüreklendirir. Peki Türkan, tüm bu yaşananlar karşısında ne yapacak? Üç Kız Kardeş 58. Bölüm full izleme bağlantısı tek parça halinde haberimizde yer alıyor. Üç Kız Kardeş dizisi son bölüm izle YouTube!

Üç Kız Kardeş dizisi 58. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın'ın satış rekorları kıran romandan uyarlanan dizinin son bölümünde Somer, Türkan'ın Kartal'la evlendiğini öğrenince deliye döner. Türkan, Somer'in öfkesi karşısında çaresiz kalır. Türkan şimdi ne yapacak? Üç Kız Kardeş dizisinin 58. Bölümünü full izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Üç Kız Kardeş dizisi son bölüm izle YouTube!

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ 58. BÖLÜM İZLE FULL KANAL D!

Üç Kız Kardeş, 58. bölümüyle izleyici karşısına geçti. Her hafta Salı akşamı Kanal D'de ekrana gelen dizi; Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin hikayelerini ekrana taşıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE (YOUTUBE)

Başrollerinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever ve Tayfun Eraslan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş, yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin, yapımı Süreç Film'in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın'ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümü ile ekrana geldi.

Üç Kız Kardeş 58. Bölümde Türkan'la Kartal'ın evlendiğini öğrenen Somer öfkesine hakim olamaz. Öte yandan Rüçhan, Somer'e rağmen Türkan'ın evliliğini Sadık'ın da öğrenmesi için Derya'yı kullanır. Bu da Derya ve Kalender ailesi arasında yeni bir gerilime yol açar.

SADIK VE MÜJGAN HANIM'IN YOLLARI KESİŞİYOR!

Kariyerini arka plana atarak genç yaşta evlilik yapan Müjgan, yıllar sonra oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık'a taşınır ve Kalender Ailesi ile yolları kesişir. Sadık ve Müjgan Hanım'ın tanışmaları ise kavgayla başlar.

Ayla suçluluk duygusuyla Kartal ve Türkan arasındaki evliliğin yalnızca kağıt üzerinde olduğunu, ikisinin gerçek anlamda karı-koca olmadıklarını Rüçhan hanıma anlatır. Ne var ki bu açıklama Somer ve Türkan'ın dönüşü olmayan bir yola girmesine sebep olur. Somer'in bundan sonraki vereceği savaş kızı Defne'yi ve Türkan'ı yeniden kazanmak üzere olacaktır.

SOMER ÇILGINA DÖNÜYOR

Kartal ile Türkan'ın evlendiğini duyan Somer adeta çılgına döner. Kartal ile Türkan'ın beraber olmasına katlanamayan Somer, Türkan'ı yeniden kazanmak için yeminler eder. Kartal ise Türkan'ı çok sevmesine rağmen, yaptıkları evliliğin yanlış mı yoksa doğru mu olduğu konusunda kararsız kalır. Diğer taraftan Rüçhan, Türkan'ın Somer'e ait olduğu konusunda Somer'i yüreklendirir. Peki Türkan, tüm bu yaşananlar karşısında ne yapacak?

SOMER, TÜRKAN'I KAÇIRIYOR

Somer, Kartal ile Türkan'ın evlendiğini duyunca adeta deliye döner. Somer, Kartal ile kavgaya tutuşur ve Türkan'ın kendisine ait olduğunu söyler. Türkan'ı karşısında gören Rüçhan da deliye döner ve Türkan'a saldırır. Somer, Türkan'ı gördüğü yerde onu omuzuna alır ve kaçırır. Somer, Türkan'a onu ait olduğu yere götüreceğini söyler. Peki, Türkan şimdi ne yapacak?

RÜÇHAN, TÜRKAN'A SALDIRIYOR

Türkan'ın Kartal'la evlendiğini öğrenen Rüçhan, Türkan'a saldırır. Türkan'ı Defne'yle tehdit eden Rüçhan, amacına ulaşıp Türkan'ın Kartal'dan boşanmasını sağlayabilecek mi?

17 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani reyting sıralaması

Aile dizisi 16. bölüm izle son bölüm! Aile 16. Bölüm full izle Puhu Tv!

Ben Bu Cihana Sığmazam 41. Bölüm izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 41 Bölüm izle full HD!

Yabani dizisi 6 bölüm izle! Yabani 6. Bölüm full izle tek parça!