Twitter'ın logosu neden değişti? Twitter logosunda ki köpek ne anlama geliyor?

Twitter'ın kuş logosu gitti yerine köpek logosu geldi. Sosyal medya hesaplarına giriş yapan Twitter kullanıcıları bu durum karşısında şaştı kaldı. Nedenini öğrenmek isteyenler ise Twitter'ın logosu neden değişti? Twitter logosunda ki köpek ne anlama geliyor? soruları hakkında yoğun bir araştırma içine girdi.

Twitter kullanıcıları bugün farklı bir olay ile karşılaştı. Twitter kuş logosunun yerine köpek logosu konuldu. Bunun üzerine kullanıcılar Twitter'ın logosu neden değişti? Twitter logosunda ki köpek ne anlama geliyor? sorularına cevap aramaya başladı.

TWİTTER'IN LOGOSU NEDEN DEĞİŞTİ?

44 milyar dolara Twitter'ı satın alan SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter'ın logosunu değiştirdi.

Mavi kuş logosu yerine kripto para birimi Dogecoin'in logosu göründü. Sayfanın bu şekilde görüntülenmesinin ardından Dogecoin'in değerinde yüzde 30'luk bir artış gerçekleşti. Bir süre sonra tekrar düşeşe geçti.

Daha önce Elon Musk'a, Dogecoin'i desteklediği ve "piramit şeması" oluşturması nedeniyle 258 milyar dolarlık dava açılmıştı. Bu değişikliğinde ona bir gönderme olabileceği konuşuluyor.

DOGECOIN NEDİR?

8 Aralık 2013 tarihinde başlatılan Dogecoin (sembolü Ɖ ve D, kısaltma: DOGE) logosunda bir internet fenomeni olan Doge'un esinlendiği Shiba Inu cinsli bir köpek olan, Litecoin tabanlı bir elektronik para birimidir.