Twitter'dan bir tuhaf özellik! Görünmez Tweet geliyor

Twitter, yeni özelliği ile tartışmalara yol açtı. Popüler sosyal medya ağı Twitter “Gizli tweet” olarak tanıttığı yeni özellik sayesinde atılan bir Tweetin ana sayfada ya da profilde görünmemesine olana sağlıyor. Söz konusu özellikte atılan Tweetler yalnızca Tweet bağlantısına sahip olan kişiler tarafından görülebilecek.

Webtekno

Twitter, görünmez Tweet özelliği ile kullanıcıların kafasını karıştırdı. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter yeni özelliği üzerinde test çalışmalarına başladı. Yeni özellik ile beraber kullanıcılar yalnızca bağlantıya sahip olan kişilerin görebileceği, ana sayfada ve profilde gözükmeyecek Tweetler atabilecek.

GÖRÜNMEZ TWEETLER GELİYOR

Webtekno'da yer alan habere göre; Twitter kafaları karıştıracak görünmez Tweet özelliği için çalışmalara başladı. Bu özellik ile beraber atılan Tweetler ana sayfada ve profilde çıkmayacak. Kullanıcılar, söz konusu paylaşımlara yalnızca bağlantılar aracılığıyla ulaşabilecekler. Paylaşıma ulaşan kullanıcılar yanıt verirlerse, gizlenmiş tweet bu kez arama sonuçları sayfasında görünmeye başlayacak. Aslında bu paylaşıma ulaşmak mümkün olacak ancak dolambaçlı yollardan geçilmesi gerekecek.

Test aşamasındaki özellik ile ilgili açıklamalarda bulunan Twitter sözcüsü Layal Brown, bu özelliğin henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu ve özelliğin ne işe yarayabileceğini hala öğrenmeye çalıştıklarını söyledi. Eğer gizli tweet özelliği yeterince ilgi görmez veya işlevsel bulunmazsa, bu özellikle hiçbir zaman gelmeyebilir.