Twitter mavi tik nasıl alınır, kaç para? Twitter Blue Türkiye'ye geldi mi, ne zaman gelecek, fiyatı ne?

Twitter mavi tik alma özelliği ile yeni bir dönem başlattı. Elon Musk tarafından satın alınan platform bir dizi özelliği getirmek için harekete geçti. Twitter Blue aboneliği karşılığında herkesin mavi tik alabileceğini duyuran Elon Musk platformun daha özgür bir hale geleceğini söyledi. Bunun üzerine ''Twitter mavi tik satın alma işlemi nasıl yapılır?'' sorusu gündemdeki yerini aldı. Peki, Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar, ne zaman gelecek?

Sosyal medya devi Twitter Blue abonelik sistemi ile yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Milyarder Elon Musk satın aldıktan sonra birçok yeni özellik getirilen platformun en dikkat çeken kısmı mavi tik satın alma seçeneği oldu. Kullanıcılar Blue aboneliği karşılığında hesaplarını onaylatabiliyor. Peki, Twitter mavi tik nasıl alınır, ücreti ne kadar? Twitter Blue Türkiye fiyatı kaç TL?

TWITTER MAVİ TİK NASIL ALINIR?

Twitter'da mavi tik artık Blue aboneliği karşılığında alınabiliyor. Mavi tik almak için gerekli olan tek şart Twitter Blue abonesi olmak. Bu özellik şu anda yalnızca Amerika, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da yalnızca iOS uygulaması üzerinden yapılabiliyor.

TWITTER MAVİ TİK FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Twitter Blue aboneliğinin 8 dolar olacağını Elon Musk açıklamıştı. Her kullanıcının 8 dolar karşılığında mavi tik alabileceği Twitter Blue aboneliğinin Türkiye fiyatı da ortaya çıktı. Twitter'da mavi tik almanın bedeli 110 TL olarak belirlendi. Kullanıcılar aylık 110 TL ödeyerek Twitter Blue abonelisi olabilecek. Bu abonelik sayesinde birçok farklı özelliği kullanırken aynı zamanda hesaplarına mavi tik de ekleyebilecek.

TWITTER BLUE TÜRKİYE'YE GELDİ Mİ, NE ZAMAN GELECEK?

Twitter'ın yeni özelliği Blue Amerika, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da erişime açıldı. Şu an için bu özelliğin Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli olmadı. Twitter Blue, iOS ve Android için Twitter'da uygulama içinden satın alınabiliyor.

TWITTER BLUE ÖZELLİKLERİ NELER?

Etkin bir Twitter Blue aboneliği, Tweeti Geri Al gibi seçkin özelliklere erişmenizi sağlar. Bu özellikler, aboneliğinizi satın aldığınız Twitter hesabı ile her yerde kullanılabilir. Ayrıca kullanıcılara reklamsız bir deneyim de sunuluyor. Son 24 saatte en çok etkileşim alan paylaşımlara kolay erişim sağlanabiliyor. Ayrıca Blue aboneleri 10 dakikaya kadar video yükleyebilecek.

TWITTER BLUE ABONESİ NASIL OLUNUR?

Twitter Blue abonesi olmak için;

-Twitter profilinize gidin

-Twitter Blue yazan kısma tıklayın

-"Abone ol" seçeneğini seçin

-Ödemenizi gerçekleştirin

Artık Blue abonesisiniz!