Tuzak oyuncuları kimler? Tuzak dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?

Tv8'in yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan Tuzak dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Akın Akınözü ve Bensu Soral'ı buluşturan dizinin tanıtımları büyük yankı uyandırmıştı. Yeni dizi hakkında ise araştırmalar hız kazandı. Peki, Tuzak dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir? Tuzak oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

Tuzak dizisi bu akşam ilk bölümü ile saat 20:00'da Tv8'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın yer aldığı Tuzak'ın konusu ve oyuncu kadrosuna dair araştırmalar da hız kazandı. Senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun kaleme aldığı dizi, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın hikayesini konu ediniyor.

Tuzak 1. bölüm izle! Tv8 Tuzak dizisi ilk bölüm kesintisiz izle!

TUZAK DİZİ KONUSU NEDİR?

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesi olarak karşımıza çıkıyor.

Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır... Kimin kimi Tuzak'a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..

TUZAK OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ!

Talat Bulut (Aslan)

Akın Akınözü (Umut)

Bensu Soral (Çiçek)

Rıza Kocaoğlu (Güven)

Onur Durmaz (Ali)

İlayda Çevik (Luna)

Yağız Can Konyalı (Mete)

Sıla Türkoğlu

TUZAK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tv8'in heyecanla beklenen yeni dizisi Tuzak'ın çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirildi. Dizinin ilk bölüm çekimlerinde Atina'dan da görüntülere yer verildi.

Hayat Bugün konusu nedir, uyarlama mı? Hayat Bugün nerede çekildi, oyuncuları kimler?