Türkiye Yüzyılı ne anlama geliyor? Türkiye Yüzyılı nedir, ne zaman başlıyor?

Türkiye Yüzyılı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen araştırmalara başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısın konuşacak. Seçim vaatlerinin de açıklanacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “şahlanış dönemi” olarak ifade etmişti. Peki ama Türkiye Yüzyılı nedir, ne zaman başlıyor? Türkiye Yüzyılı ne anlama geliyor?

Türkiye Yüzyılı Beyannamesi bugün açıklanıyor. Ülkemizde 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Spor Salonu'nda program hakkında konuşmalar yapacak. Türkiye Yüzyılı nedir, ne zaman başlıyor? Türkiye Yüzyılı ne anlama geliyor?

TÜRKİYE YÜZYILI NEDİR?

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizim açtığımız her yol gibi, Türkiye Yüzyılı'nı da milletimizin zirveye taşıyacağından şüphe duymuyoruz" ifadelerini kullandı.

Geride bırakılan 20 yılda ülkede ulaşımdan sağlığa, ekonomiden bilim ve teknolojiye, sanayiden tarıma, çevreden turizme birçok alanda önemli adımlar atan AK Parti iktidarı, "Türkiye Yüzyılı" ile Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koyacak.

Türkiye Yüzyılı projeleri hakkında detaylara aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN TIKLA