Türkiye Yunanistan basketbol maçı canlı izle! Türkiye Yunanistan basketbol maçı full, tek parça izle

Türkiye Yunanistan basketbol maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda düzenleniyor. Maçı kaçırmak istemeyen izleyiciler ise Türkiye Yunanistan basketbol maçı canlı izle şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte sizler için Türkiye Yunanistan basketbol maçına dair detaylara haberimizde yer verdik.

Türkiye Yunanistan basketbol maçı canlı izle bilgileri yoğun olarak araştırılıyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, İstanbul'da Yunanistan'ın karşısına çıkıyor. B Grubu'nda düzenlenecek olan maç için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İşte Türkiye Yunanistan basketbol maçı canlı izle sayfası....

TÜRKİYE YUNANİSTAN BASKETBOL MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE YUNANİSTAN BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN?

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki karşılaşma 28 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Mücadele NTV'den naklen yayımlanacak.

12 Dev Adam, B Grubu'nda geride kalan ilk iki maçta Belarus'a deplasmanda 84-70'lik skorla mağlup olurken, Büyük Britanya'yı ise İstanbul'da 84-67'lik skorla yenmişti. Yunanistan ise Büyük Britanya'ya deplasmanda 78-69 yenilirken, evinde de Belarus'u 77-67'lik skorla mağlup etti.

65 KEZ KARŞILAŞILDI

A Milli Basketbol Takımı, Yunanistan ile bugüne kadar 65. karşılaştı. Milliler söz konusu müsabakalarda parkeden 26 kez galip ayrıldı. Yunanistan ise 39 kez kazandı. Milli Takım, tarihteki ilk maçını da 24 Haziran 1936 tarihinde Yunanistan'a karşı oynamıştı. İstanbul'da oynanan ikili temas mücadelesinde ay-yıldızlılar, rakibini 49-12'lik skorla mağlup etti. Milliler, rakibiyle 3 Kasım 1946 tarihinde Atina'da oynadığı hazırlık müsabakasını da 34-30 kazandı. 12 Dev Adam Yunanistan ile son olarak 4 Temmuz 2021 tarihinde Kanada'da oynanan Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde karşılaştı ve 81-63'lük skorla mağlup oldu.