Türkiye - Portekiz maçı ne zaman? Arda Güler Portekiz maçında oynayacak mı?

Türkiye - Portekiz maçı ne zaman? ve Arda Güler Portekiz maçında oynayacak mı? soruları şimdiden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılmaya başladı. Zira EURO 2024'ün favorileri arasında gösterilen Portekiz, A Milli Takım ile karşı karşıya gelecek. Peki, EURO 2024 Türkiye - Portekiz maçı ne zaman? ve Arda Güler Portekiz maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde...

Türkiye - Portekiz maçı ne zaman? ve Arda Güler Portekiz maçında oynayacak mı? soruları birçok futbolsever tarafından araştırılıyor. Zira A Milli Takım'ın Gürcistan karşılaşmasından galip ayrılmasından sonra gözler ikinci maça çevrildi.

ARDA GÜLER PORTEKİZ MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, Gürcistan karşısında oynanan mücadelede takımı sırtlayan isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Zira 1-1'lik eşitliği bozan golü de Arda Güler attı.

Türk futbolseverlerin en merak ettiği sorulardan biri, ''Arda Güler Portekiz maçında oynayacak mı?'' sorusu. Çünkü hemen herkes karşılaşmada Arda Güler'i görmek istiyor.

Öte yandan Arda Güler'in ilk 11'de olup olmadığı belli değil. Ancak yedeklerde bile başlasa, Portekiz maçında süre alması bekleniyor.

TÜRKİYE - PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - Portekiz maçı ne zaman? sorusu, Türkiye'nin EURO 2024 ikinci maçını kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Peki, Türkiye - Portekiz maçı ne zaman?

Türkiye - Portekiz mücadelesi, 22 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak.

Türkiye - Portekiz maçı, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.