THY Kıbrıs uçak bileti ne kadar? Türk Hava Yolları kampanya 2024

Türk Hava Yolları bugün ve yarın alınan biletlerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne uçuşlarında kampanya düzenledi. Kampanya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya arasında gerçekleşen, tek yön Economy Class uçuşlarda geçerli olacak. Peki, THY Kıbrıs uçak bileti ne kadar?

Türk Hava Yolları kampanya 2024 detayları araştırılıyor. Kampanya 8 Ocak 2024 (dahil) – 9 Ocak 2024 (dahil) tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 12 Şubat 2024 (dahil) – 4 Nisan 2024 (dahil) arasında olan biletler için geçerlidir. Peki, THY Kıbrıs uçak bileti ne kadar?

THY KIBRIS UÇAK BİLETİ NE KADAR?

Ercan Uluslararası Havalimanı - İstanbul 449 TL

Ercan Uluslararası Havalimanı - Antalya 449 TL

İstanbul - Ercan Uluslararası Havalimanı 449 TL

Antalya - Ercan Uluslararası Havalimanı 449 TL

Biletleme dönemi: 8 Ocak 2024 – 9 Ocak 2024

Seyahat dönemi: 12 Şubat 2024 – 4 Nisan 2024

KURALLAR VE KOŞULLAR

Kampanya 8 Ocak 2024 (dahil) – 9 Ocak 2024 (dahil) tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 12 Şubat 2024 (dahil) – 4 Nisan 2024 (dahil) arasında olan biletler için geçerlidir.

Kampanya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya arasında gerçekleşen, tek yön Economy Class uçuşlarda geçerlidir.

Kampanya kapsamında biletler vergiler hariç fiyatlar üzerinden EcoFly paket için başlangıç fiyatı 449 TL olarak satışa sunulacaktır.

Kampanya Türk Hava Yolları mobil uygulaması, web sitesi, satış ofisleri ve yetkili acentelerden düzenlenen biletler için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için rezervasyon ve biletleme aynı anda yapılmalıdır.

İndirim aktarmalı seferlerde geçerli değildir.

Kampanya kapsamında geçerli indirim Türk Hava Yolları tarafından sunulan diğer indirim haklarıyla birleştirilemez.

Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

İlgili kampanya ve kuralları sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.