Tüm İstanbulluları ilgilendiriyor! O güne dikkat: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı olacak

İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kullanıyor. Öte yandan köprünün kapalı olacağı açıklandı. Bu nedenle pek çok İstanbullu köprünün hangi tarihte kapalı olacağını merak ediyor. Peki, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü ne zaman kapalı olacak? Detaylar haberimizde…

İstanbul'da yaşamını devam ettiren binlerce vatandaş her gün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçiyor. Bu nedenle İstanbullu birçok vatandaşı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ne zaman kapalı olacağı ilgilendiriyor. Peki, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü ne zaman kapalı olacak?

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ KAPALI OLACAK

İstanbul'da yaşayan ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçecek herkesin 28 Nisan tarihine dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu sebebi ile 28 Nisan'da kapalı olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun yapılacağı 28 Nisan tarihinde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün araç bağlantısına kapalı olacağı açıklandı.

Bakanlık tarafından X sosyal medya hesabından duyurulan paylaşımda, TC Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 28 Nisan Pazar günü, ''59. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 8. Etabı''nın gerçekleşeceği açıkladı.

Ayrıca paylaşımda, 59. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 8. Etabı nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa-Anadolu istikametinde tahmin olarak 11.00-11.45 saatlerinde, Anadolu-Avrupa yönünde ise 12.30-13.15 saatlerinde araç bağlantısına kapalı olacağı aktarıldı.