TRT 1'den Ramazan ayına özel dizi! İşte Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu oyuncu kadrosu

Ramazan ayında TRT 1 ekranlarında başlayacak olan ''Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu'' dizisi birçok izleyicinin dikkatini çekti. Ayrıca dizinin başrolünde Rüzgar Aksoy yer alıyor. Öte yandan pek çok dizisever tarafından, ''Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu oyuncu kadrosunda kimler var?'' sorusu da araştırılabiliyor. Detaylar haberimizde…

TRT 1 ekranlarında yayımlanacak olan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinde, Anadolu'da yetişen velilerden Aziz Mahmud Hüdayi'nin yaşamı anlatılacak. Ayrıca yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği dizi, TRT 1 ekranında Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam diziseverlerle buluşacak.

TRT 1'DEN RAMAZAN AYINA ÖZEL DİZİ

Gözleri ilahi aşkın yaşlarıyla dolu bir kulun hikayesi, Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 23.45'de TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Pazartesi günü (11 Mart 2024) başlayacak olan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin yönetmenliğini Kamil Aydın üstleniyor. Dizinin başrolünde ise, Rüzgar Aksoy bulunuyor.

Rüzgar Aksoy'un yanı sıra Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinde rol alan diğer oyuncular da merak edilebiliyor. Peki, Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu oyuncu kadrosunda kimler var?

AZİZ MAHMUD HÜDAYİ: AŞKIN YOLCULUĞU OYUNCU KADROSU

TRT 1 ekranlarında Ramazan ayında başlayacak olan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi, oyuncu kadrosu ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu oyuncu kadrosunun bir kısmı şu şekilde;

Aziz Mahmud Hüdayi - Rüzgar Aksoy

Üftade - Cem Kurtoğlu

Dilaver - Hakan Örge

Safiye - Duygu Gürcan