Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Lider Galatasaray ile puan farkını azaltmak için sarı-lacivertlilerin sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Öte yandan derbi için sabırsızlanan birçok futbol tutkunu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta? sorularını araştırabiliyor. Detaylar haberimizde…

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Dev derbinin hakemi ise Volkan Bayarslan. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş'ı mağlup etmek istiyor. Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş ise derbiden galibiyetle çıkmayı hedefliyor.

Öte yandan derbiyi sabırsızlıkla bekleyen birçok futbol tutkunu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta? gibi soruları araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig'de haftanın en önemli karşılaşmalarından birinde Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Kadıköy'de 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek mücadele, 19:00'da başlayacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Ayrıca Bayarslan'ın yardımcıları, Serkan Ok ve Serkan Olguncan.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ise, beIN Sports 1.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçını izleyiciler beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.