İşte Deprem Yardımlaşma Seferberliği bilgileri... Trendyol, Hepsiburada deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır?

6 Şubat Pazartesi sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, ardından saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetinden iki büyük deprem meydana geldi. Ekipler enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmaya devam ederken onlara giyim, eşya ve yiyecek yardımında bulunmak isteyenler hazırlıklarını yapıyor. Hepsiburada, Trendyol gibi e-ticaret firmaları Ticaret Bakanlığı iş birliği ile Deprem Yardımlaşma Seferberliği'ni başlattı. Peki, Trendyol Hepsiburada deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır?

Trendyol Hepsiburada deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır? sorusu yoğun olarak araştırılan konulardan oluyor. Ülkemizin dört bir yanından deprem bölgesine yardımlar devam ediyor. Acil ihtiyaç ürünleri, Trendyol, Hepsiburada gibi e-ticaret platformları üzerinden depremzedelere ulaşacak.

TRENDYOL, HEPSİBURADA DEPREM YARDIMI NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Trendyol, Hepsiburada deprem yardımı için e-ticaret sitelerinin giriş sayfasındaki görsele tıkladığınız anda acil ihtiyaç duyulan ürünlere ulaşıyorsunuz. Deprem Yardımlaşma Seferberliği kapsamında hazırlanan linkten alışverişini yapıyor ve kendi adresinizi seçiyorsunuz. Ürünler daha sonra otomatik olarak AFAD'ın adresini gönderiliyor.

TİCARET BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

"Ticaret Bakanlığımız koordinasyonunda e-ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."