Trafik kazasında ölümden dönen Gülçin Ergül taburcu oldu! 'Psikolojisi yıkılmış halde'...

Geçirdiği trafik kazasıyla ölümden dönen ve aynı kazada sevgilisini de kaybeden Hepsi Grubu'nun solisti Gülçin Ergül, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Konuşacak halde olmayan Ergül'ün için açıklamayı, anne ve babası yaptı.

DHA

Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında yaralanıp Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve aynı kazada sevgilisini kaybeden Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkan Ergül'ün sol el parmaklarında kırık bulunduğu ve sarılı olduğu görüldü. Hastane çıkışında açıklama yapmayan Ergül'ün, ailesiyle birlikte İzmir'e gideceği öğrenildi. Ergül, otomobile binerek yola çıktı.

Ergül'ün annesi kızının psikolojisinin yıkım halinde olduğunu söyledi. Anne Ergül: "El parmaklarında ufak kırıkları var. Bu arada tabi hala kontrol altında, iç kanama olabilir korkusuyla. Psikolojik olarak da büyük yıkım halinde. Konuşmak çok zor. Bütün sevenlerimize teşekkür ediyoruz. Başsağlığı diliyorum herkese, çok zor bir dönem.

Doktorumuz izin verirse, tedavinin devamı için bugün İstanbul'a gitmek zorundayız. Orada devam edeceğiz. Zaman zaman bilgi vereceğiz. Kaza, İstanbul'da bir programa gitmek için yola çıktıklarında oldu. Tabi nasıl oldu bilmiyorum." dedi.