Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı canlı izle! Türkiye Kupası yarı final

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki pek çok futbolsever tarafından araştırılabiliyor. Zira Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor'a konuk olacak. Peki, söz konusu Türkiye Kupası yarı final maçı nereden canlı izlenir, ne zaman ve saat kaçta? Detaylar haberimizde…

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde RAMS Başakşehir'i, VavaCars Fatih Karagümrük ise Galatasaray'ı elemişti. Devamında ise Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bu nedenle birçok futbol tutkunu tarafından Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki ve nereden izlenebileceği merak edilebiliyor.

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL

Türkiye Kupası yarı final maçında, ilk karşılaşma Beşiktaş ve Ankaragücü arasında gerçekleşmişti. Ayrıca Beşiktaş ve Ankaragücü arasında gerçekleşen maçta gol çıkmamıştı.

Trabzonspor ve Fatih Karagümrük ise Türkiye Kupası yarı final ilk maçı için 24 Nisan 2024 tarihinde karşı karşıya gelecek. Bunun sonucunda ise, Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki şimdiden araştırılmaya başlandı.

TRABZONSPOR-FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE

Trabzonspor-Fatih Karagümrük Türkiye Kupası yarı final ilk maçı, 24 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Papara Park'ta gerçekleşecek karşılaşma, saat 20:30'da başlayacak. Ayrıca maçı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı canlı izlemek isteyenler, ASpor ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.