İETT, Marmaray, metro ve metrobüs seferleri var mı? Bugün toplu taşıma çalışıyor mu?

İstanbul'da etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz yönde etkiledi. İşe gidecek olan vatandaşlar da, İETT, Marmaray, metro ve metrobüs seferleri var mı? Bugün toplu taşıma çalışıyor mu? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte tüm merak edilenler...

Kenti etkisi altına alan kar yağışı ulaşımda birçok sıkıntıyı beraberinde getirdi. Toplu taşıma araçlarını kullanacak olan bazı vatandaşlar, İETT, Marmaray, metro ve metrobüs seferleri var mı? Bugün toplu taşıma çalışıyor mu? sorularına yönelik araştırmalar yapıyor.

TOPLU TAŞIMA ÇALIŞIYOR MU?

Dün akşam kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle metro seferleri saat 02.00'ye kadar uzatıldı. Bakan Karaismailoğlu da Marmaray seferlerinin sabaha kadar ücretsiz devam edeceğini duyurdu. Bugün de aynı koşulların devam etmesi bekleniyor.

Metro İstanbul, yoğun kar yağışı nedeniyle saat 00.30'da durdurulan T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattı seferlerinin yeniden başladığını duyurdu.

Metro, metrobüs ve İETT otobüslerinin çalışması ile ilgili herhangi bir sınırlandırılma bulunmuyor. Otobüs metrobüs seferleri, gün içerisinde devam eden kar temizleme çalışmaları yapılıyor.

Bankalar bugün açık mı, kapalı mı? 25 Ocak bankalar tatil mi?

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle; Bugün saat 13.00'e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir" ifadelerine yer verdi.