TOKİ'den anında teslim taksitle satılık işyerleri! 40 bin TL peşinat: Aylık 8 bin TL

TOKİ; Ankara, İstanbul, Şanlıurfa ve Kırıkkale dahil olmak üzere pek çok farklı şehirde taksitle taşınmaz satışı yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, TOKİ'den 40 bin TL peşinat ve aylık ortalama 8.300 TL'den işyeri satın alınabilecek. Bunun yanı sıra 100 bin TL peşinat ve 72 ay taksit ile konut satın almak mümkün. İşte detaylar…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Kırıkkale ve Şanlıurfa dahil olmak üzere Türkiye'nin birçok farklı şehrinde dar gelirli vatandaşlar için konut ve işyeri projesi başlattı.

Proje kapsamında çok sayıda şehirde, çeşitli fiyatlarda konut ve işyeri satışı gerçekleşecek. Uygun fiyatlı taşınmazlar şimdiden birçok vatandaşın dikkatini çekti.

TOKİ KONUT VE İŞYERİ SATIŞININ DETAYLARI

TOKİ tarafından açık artırma yolu ile taşınmaz satışa çıkartılacağı belirtildi. Proje kapsamında peşinatın yanı sıra işyerleri 60 ay, konutlar ise 72 ay taksitli şekilde satın alınabilecek.

TOKİ tarafından satışa çıkartılan konut ve iş yerleri, 20-21 Ağustos 2024 tarihinde açık artırmaya çıkartılacak. Ayrıca başlangıç saati 10.30 olarak belirtildi. Öte yandan açık artırma, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Bunun yanı sıra satışa çıkartılan konut ve işyerlerine internet üzerinden de teklif verebileceği belirtildi.

40 BİN TL PEŞİNAT İLE İŞYERİ

TOKİ'den 40 bin TL peşinat ile satılık işyeri, Şanlıurfa Eyyübiye'de bulunuyor. 40 bin TL peşinatın yanı sıra 60 ay ortalama 8.300 TL taksitle satın alınabiliyor. Ayrıca söz konusu ilan aşağıda yer alıyor.

ANKARA'DA 12.178 TL TAKSİTLE KONUT

TOKİ tarafından açık artırma ile Ankara'da satışa çıkartılan konut, Elmadağ'da bulunuyor. 12.178 TL taksitle satın alınabilen söz konusu konut için 100 bin TL peşinat isteniyor. Taksit sayısı ise 72 ay. İşte Ankara Elmadağ'da bulunan konut;

TOKİ tarafından satışa çıkartılan konut ve işyerlerinin ilanlarına, ''www.emlakmuzayede.com.tr'' adresinden erişim sağlanabiliyor.

TOKİ'den 100 bin TL peşinat, 10 bin TL taksitle konut!