Tuzla TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi Ve TOKİ Tuzla başvuru sayısı: TOKİ Tuzla'ya kaç kişi başvurdu?

Tuzla TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi Ve TOKİ Tuzla başvuru sayısı merak ediliyor. TOKİ'nin 250 bin konut projesi kapsamında İstanbul'da inşa edeceği 50 bin konutun kurası bugün Tuzla ile başladı. Peki, TOKİ Tuzla'ya kaç kişi başvurdu?

TOKİ Tuzla'ya kaç kişi başvurdu? sorusu binlerce kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Tuzla'da inşa edilecek 20 bin 920 konutun kurası bugün başladı ve 29 Mart'a kadar sürecek. TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı olarak takip edilecek ve sonrasında e-devlet üzerinden sorgulanabilecek.

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİMİ TIKLA CANLI İZLE: TOKİ Tuzla kura çekilişi kaç gün sürecek?

TOKİ TUZLA'YA KAÇ KİŞİ BAŞVURDU?

TOKİ Tuzla başvuru sayısı 474 bin 949 olarak açıklandı. 474 bin 949 kişiden 20 bin 920'i TOKİ Tuzla Konutları'nda ev sahibi olabilecek.

Tuzla TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi ve başvurusu kabul edilmeyenler listesi TOKİ'nin web sayfasında açıklanmıştı.

Tuzla TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi için tıkla!

Tuzla TOKİ başvurusu kabul edilmeyenler listesi için tıkla!

TOKİ İSTANBUL KURA TARİHLERİ VE YERLERİ

Tuzla, Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde kura 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında noter huzurunda çekilecek. Bütün kuralar http://toki.tv adresinden ve YouTube hesabından canlı yayınlanacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilecek.

Tuzla TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Tuzla TOKİ kura sonuçları isim listesi için tıkla!

Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 hak sahibi için 30 Mart'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu'nda yapılacak.

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak sosyal konutun kuraları da 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda çekilecek.