TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları neler? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası her yıl olduğu gibi bu yılda düzenleniyor. Konu hakkında açıklamalar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından açıklandı. Peki ama TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları neler?

TOKİ indirim kampanyası tarihleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Kira öder gibi ev sahibi olmanın önünü açan TOKİ'de her yıl olduğu gibi bu yılda indirim kampanyası yapılacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları neler?

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 24 Nisan'da TOKİ indirim kampanyasının başlayacağını kaydetti. TOKİ'den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşların, kalan borçlarını peşin ödemeleri durumunda yüzde 25 indirimden faydalanabileceğini açıkladı.

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik müjdeli haberi paylaşan Bakan Kurum, "Biliyorsunuz, TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan kardeşlerimizden gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenliyoruz. Tabi TOKİ'miz bunu daima yapıyor. Çünkü TOKİ halkın ihtiyaçlarına, taleplerine istisnasız cevap veren bir kurumdur, halkın kurumudur." ifadelerine yer verdi.