TOKİ Diyarbakır kura sonuçları | Diyarbakır Deprem Konutları kura isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Diyarbakır kura sonuçları gündemde yoğun olarak araştırılan konular arasında yerini aldı. 6 Şubat depremleri sonrası inşa edilen deprem konutları kura çekimi ile teslim ediliyor. Kura çekim töreni bugün Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Peki, Diyarbakır Deprem Konutları kura isim listesi açıklandı mı?

Diyarbakır Deprem Konutları kura isim listesi merak ediliyor. Diyarbakır deprem kura sonuçları ve hak sahibi isim listesi, bugün (20 Şubat 2024 Salı) gerçekleştirilen kura sonrası yoğun olarak araştırılmaya başlandı.TOKİ Deprem konutları kura çekimi Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Malatya ve Adıyaman için gerçekleştirildi. Diyarbakır'da yapımı devam eden 6.887 konutun ilk etabı olan 1.423 konut kura çekimi ile hak sahiplerine teslim edilecek.

DİYARBAKIR DEPREM KONUTLARI KURA İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

Diyarbakır'da depremlerden sonra hak sahibi olan afetzedeler için yapımı devam eden 6.887 konutun ilk etabı olan 1.423 konut bugün (20 Şubat Salı) yapılacak kura çekimi ile hak sahipleri belli oluyor

Deprem konutları kura sonuçları kura çekiminin ardından belli olacak. Kura sonuçları ve hak sahipleri isim listesi E-Devlet hak sahipliği ekranından görüntülenebilecek.

TOKİ DİYARBAKIR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN.