19 Nisan'da Tokat'ta okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi...

19 Nisan'da Tokat'ta okullar tatil mi? sorusu, 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında pek çok vatandaş tarafından merak edildi. Beklenen açıklama deprem sonrası Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan geldi. Peki, Tokat'ta okullar tatil mi? Detaylar haberimizde…

19 Nisan'da Tokat'ta okullar tatil mi? sorusu, meydana gelen deprem sonrasında pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.99 kilometre derinliğinde ve 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Meydana gelen deprem sonrasında Tokat'ta yaşayan pek çok vatandaş, 19 Nisan'da Tokat'ta okullar tatil mi? sorusunu araştırmaya başladı. Peki, 19 Nisan'da Tokat'ta okullar tatil mi?

Öte yandan bu sorunun cevabı, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan geldi.

19 NİSAN'DA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

19 Nisan'da Tokat'ta okullar tatil mi? sorusunu deprem sonrasında pek çok vatandaş araştırmaya başladı.

Tokat Valiliğinden yapılan açıklamada, deprem nedeni ile il genelinde okullarda 19 Nisan Cuma günü eğitim ve öğretime ara verildiği aktarıldı.

Öte yandan evlerine girmekte endişe yaşayan vatandaşların spor salonlarında misafir edileceği duyuruldu.

5.6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde, 5.99 kilometre derinliğinde ve 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Ayrıca sarsıntı; Çorum, Ordu, Kırşehir, Ankara, Samsun, Kayseri ve Kırşehir'den de hissedildi.