TOGG'un yeni modeli göz kırptı

CES'te TOGG'dan yeni model sürprizi. TOGG'un SUV dışında bir sürprizle CES'te sergilenmesi beklenen sedan versiyonun patent bürosundaki görüntüleri Avrupa basınına sızdı.

Türkiye'nin otomobili TOGG, ABD Las Vegas'ta kapılarını açacak Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) ilk kez uluslararası arenaya çıkıyor. Kapılarını bugün açacak fuarda canlı yayın ile tüm dünyaya tanıtılacak modelin öncelikle yeni logosuyla sergilenen C SUV olması bekleniyordu. Ancak şirket resmi sosyal medya hesabından fuar öncesi yayınladığı kısa video ile bir sürprize hazırlandığını gösterdi. "Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022–Tüketici Elektroniği Fuarı'na hazırız" denilen videoda görülen modelin sedan versiyona benzemesi, fuarda SUV ile birlikte yeni modelin tanıtılması beklentilerini güçlendirdi. Yayınlanan görüntülerde dikkat çeken aydınlatmalı TOGG logosu ve ızgarası geniş bir LED aydınlatmaya sahip aracın sedan versiyona ait olduğu izlenimini yarattı.

SEDAN GÖRÜNTÜLERİ SIZDI

TOGG'un fuarda örtüsünü kaldıracağı C SUV dışında, sürpriz şekilde tanıtılması beklenen sedan versiyon da uluslararası basının ilgi odağı oldu. Hollanda'nın tanınmış otomobil dergisi Auto Week, TOGG'un tescil başvurusunda kullandığı tasarım datalarına ulaşarak sitesinde fuarda sergilenmesi beklenin sedan versiyonu yayınladı. Patent bürosundan sızdırılan görüntülerin 2019'da sergilenen versiyondan oldukça farklı olduğu dikkat çekiyor.

SERİ ÜRETİME HAZIR

İlk kez 2019 yılında SUV ile birlikte tanıtılan sedan versiyondan oldukça farklı olduğu görülen yeni sedan, seri üretime hazır haliyle dikkat çekiyor. Auto Week'in yayınladığı görsellerde, 2 yıl önce sergilenen versiyona kıyasla daha kademeli tavan çizgisine sahip model, arka kısmında modern tasarım hatlarıyla dikkat çekiyor. Geniş ön ızgara ve plakalık yuvası da ilk versiyondan çok farklı.