TOGG sedan fiyatları 2022 ne kadar, ne zaman çıkacak? TOGG sedan özellikleri neler?

TOGG sedan fiyatları merak edildi. Türkiye'nin yerli otomobili TOGG sedan modeli CES 2022 teknoloji fuarında tanıtıldı. Peki, TOGG sedan fiyatları 2022 ne kadar, ne zaman çıkacak? TOGG sedan özellikleri neler?

TOGG sedan fiyatları, tasarım ve özellikleri merak konusu oluyor. TOGG, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de "Transition Concept Smart Device" adını verdiği konsept otomobilini dünyaya tanıttı. Peki, TOGG sedan fiyatları 2022 ne kadar, ne zaman çıkacak? TOGG sedan özellikleri neler?

TOGG SEDAN FİYATLARI 2022 AÇIKLANDI MI, NE KADAR?

TOGG sedan fiyatları hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Resmi bir duyuru geldiği zaman haberimizin içerisinde yer alacaktır.

TOGG SEDAN ÖZELLİKLERİ NELER?

Bataryanın üretimi için yabancı üretici Farasis ile ortaklık kurulurken, aracın 100 km/s hıza 4.8 saniyede çıkabildiği ve 400 hp'a kadar beygir üretildiği bilgisi verildi.

Otomoıbilin 500 km de menzili var. Tamamen elektrikli otomobil olan TOGG Sedan modern dizaynı ve gelişmiş teknolojilerle donatıldı. TOGG Sedan için kapsamlı bir tanıtım henüz yapmadığı için teknik özelliklere ilişkin detaylı bir bilgi bulunmuyor.

TOGG SEDAN NE ZAMAN ÇIKACAK?

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yaptığı değerlendirmede seri üretimin 2023 yılının ilk çeyreğinde olacağını duyurmuştu.

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022'de dünya marka lansmanını gerçekleştirdi. Gözyaşlarını tutamayan Karakaş, "Daha iyisini yapacağız. Oyunun içerisinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik. Oyunun içerisine dahil olduk ve hızla da ilerliyoruz" dedi.