Togg kaç farklı renkte piyasaya çıkacak? Doğru bilen bir kişiye sürpriz var!

Başkan Erdoğan'ın yarın Bursa'da yapacağı açılışın ardından seri üretimine başlanacak Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Akıllara Togg'un kaç farklı renkte piyasaya sürüleceği soruları gelmeye başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Togg'un kaç farklı renkte üretileceğini doğru tahmin eden bir kişiyi bir sürprizin beklediğini duyurdu.

2019 yılında Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu, TOBB koordinasyonunda, Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell Grubu ve Zorlu Holding grubu ortaklığı ile adımı atılan, 18 Temmuz 2020'de de temeli atılan Gemlik Togg Fabrikası'nda sona gelindi. Fabrikanın açılmasının ardından hizmete girecek yollarla birlikte bölgede ulaşım rahatlayacak.

Mudanya-Gemlik arasındaki ulaşım standardını yükseltecek karayolu yatırımları çerçevesinde; 4,84 kilometre uzunluğunda yeni yol yapıldı. Ayrıca yol çerçevesinde 1 adet köprülü kavşak, 1 adet hemzemin kavşak ve 3 adet köprü bulunuyor. Yarın açılışını Başkan Erdoğan'ın yapacağı Gemlik fabrikasının tamamlanan yol ve kavşakları da Togg'un piyasaya çıkmasını bekliyor.

TOGG KAÇ FARKLI RENKTE PİYASAYA ÇIKACAK?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Togg'un kaç farklı renkte üretileceğini doğru tahmin eden bir kişiyi bir sürprizin beklediğini açıkladı.

Bakan Varank paylaşımında, "Sizce Togg kaç farklı renkte piyasaya çıkacak? Doğru tahmin eden bir şanslı isme sürprizimiz var" ifadelerini kullandı.