Tiny House nedir? A101'de satışa çıkartıldı: Sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan A101, Flat Tiny House satışa çıkartıyor. Birçok vatandaşın dikkatini çeken ürün, sosyal medyada adeta gündem oldu. Ayrıca pek çok vatandaş, ''Tiny House nedir?'' sorusunu da araştırmaya başladı. İşte A101'in satışa çıkarttığı o ürünün özellikleri ve fiyatı…

Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri arasında bulunan A101, son zamanlarda ilginç ve dikkat çekici ürünlerle gündeme geliyor. Nitekim bir dönem tekne satışı da gerçekleştiren A101, şimdi Flat Tiny House satışa çıkartıyor.

A101'in Flat Tiny House satışa çıkartması birçok vatandaşın ilgisini çekti. Bu nedenle, ''Tiny House nedir?'' sorusu da araştırılmaya başlandı. Peki, Tiny House nedir?

TİNY HOUSE NEDİR?

Tiny House; küçük ev, mikro ev veya tekerlekli ev olarak da biliniyor. Sadelik ve doğallık esas alınarak ortaya çıkartılmış olan hem kullanışlı hem de küçük yapılara, Tiny House deniyor.

Kimileri bu evleri mobil olarak kullanabiliyor. Böylece dilediği yere eviyle gitmeyi tercih edebiliyor. Bazıları ise şehirden uzak ve doğaya yakın bir yaşam ortamı oluşturmak için bu küçük evleri tercih edebiliyor.

A101'DE SATIŞA ÇIKARTILDI

A101, son zamanlarda tekne satışı ile birçok vatandaşın ilgisini çekmişti. Şimdi ise Flat Tiny House satışı ile adeta sosyal medyada gündem oldu. Bu nedenle pek çok insan tarafından 101'de satışa çıkartılan ürünün fiyatı da merak edilebiliyor. İşte A101 Flat Tiny House özellikleri ve fiyatı;