Teşkilat 98. bölüm izle tek parça! Teşkilat son bölüm full izle Youtube!

Teşkilat, 98. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 98. bölümde Neslihan ve Kambur'un karşılaşması an meselesidir. Bu durum Neslihan için olduğu kadar Kambur için de tehlikelidir. Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için Teşkilat 98. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

Teşkilat dizisi 98. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat son bölümde Ömer ve Neslihan 'Kötü Komşu' operasyonuna devam ederler. Nedim onlara şüpheli yaklaşsa da Ömer'in profesyonelliği bu şüpheleri yatıştırır. Ekip, operasyonu başarıyla tamamlayabilecek mi? İşte Teşkilat 98. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar.

TEŞKİLAT 98. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00'da TRT1'de...

TEŞKİLAT 99. BÖLÜM FRAGMANI

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

TEŞKİLAT 98.BÖLÜM ÖZET

Ömer'in aniden karşısına çıkan gizemli kişi ona kaderiyle ve alması gereken emanetle ilgili sırlar verir.

Neslihan ve Kambur'un karşılaşması an meselesidir. Bu durum Neslihan için olduğu kadar Kambur için de tehlikelidir.

Ömer ve Neslihan 'Kötü Komşu' operasyonuna devam ederler. Nedim onlara şüpheli yaklaşsa da Ömer'in profesyonelliği bu şüpheleri yatıştırır.

Ekip, Ömer'in liderliğinde Kambur ve Nedimlerin hamlelerini öğrenerek Şirket'in amacını deşifre eder ve harekete geçerler.