Teşkilat son bölüm izle tek parça! Teşkilat 97. bölüm full izle Youtube!

Teşkilat 97. bölümüyle izleyenlere yine aksiyon dolu anlar yaşattı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat 97. bölümde ekip, kurulan bomba tuzağını imha etme peşindedir. Ekip, amaçları uğruna Ömer'in liderliğinde operasyonu başarıyla tamamlayabilecek mi? İşte Teşkilat 97. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar.

Teşkilat dizisi 97. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 97. bölümde Neslihan ölüm ile burun burunayken Ömer onu kurtarmak için büyük bir mücadele verir. Ömer, Neslihan'ı kurtarabilecek mi? Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için Teşkilat 97. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

TEŞKİLAT 97. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00'da TRT1'de...

TEŞKİLAT 98. BÖLÜM FRAGMANI

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

TEŞKİLAT 97. BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat dizisinin 97. bölümünde Ömer Neslihan'ı kurtarmak için Kambur ile karşı karşıyadır.

Neslihan'ın zarar görmemesi için Ömer kendi canını ortaya koyarak bütün riskleri alır. Ekip kurulan bomba tuzağını imha etme peşindedir.

Korkut alıkonulan sivilleri kurtarmak için uğraşırken onun destekçisi Nazlı olur. Kambur, Ömer ile oyun oynayarak onu tuzağa çekmeye çalışır.

Neslihan ölüm ile burun burunayken Ömer onu kurtarmak için büyük bir mücadele verir. Ekip, amaçları uğruna Ömer'in liderliğinde ellerinden geleni yaparlar.