Teşkilat son bölüm izle tek parça! Teşkilat 95. bölüm full izle Youtube!

Teşkilat dizisi 95. bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde Ömer'in amacı hem Cihangir'i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmektir. Ömer amacına ulaşabilecek mi? Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için Teşkilat 95. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

Teşkilat 95. bölümüyle izleyenlere yine aksiyon dolu anlar yaşattı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat 95. bölümde Neslihan ve ekip, operasyonu başarıyla tamamlamak için bütün riskleri göze alırlar. Peki operasyon sırasında neler yaşanacak? Teşkilat son bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. İşte Teşkilat 95. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar.

TEŞKİLAT 95. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00'da TRT1'de...

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

TEŞKİLAT 96. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

TEŞKİLAT 95. BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat dizisinin 95. bölümünde Ömer yeni bir düşman ile burun buruna gelir. Ancak o da bu düşmanın diğerlerinden çok daha farklı ve en önemlisi daha da tehlikeli olduğunu anlar.

Ömer ile iletişimi tamamen kesilen Neslihan hem Ömer'i hem de ekibi sağ salim getirmek için elinden geleni yapmaya çalışır.

Ömer ne olursa olsun intikamını almadan pes etmez. Bu yolda canından olsa bile düşmana boyun eğmez.