Teşkilat 91 son bölüm izle tek parça! Teşkilat 91. bölüm full izle Youtube!

Teşkilat 91. bölümüyle izleyenlere hüzünlü anlar yaşattı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat son bölüme Ömer'in ''Esaret altında yaşamaktansa, Şehit olmayı tercih ederim'' sözü damga vurdu. İşte Teşkilat 91. bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Teşkilat 91. bölüm full izle!

Teşkilat dizisi 91. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 91. son bölümde Cihangir vurulur. Cihangir Şehit mi olacak? Eli kolu bağlı olan Ömer ne yapacak? Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için Teşkilat 91. bölüm full izleme linki son bölüm tek parça halinde haberimizde yer alıyor. Teşkilat CANLI izle!

Teşkilat, yeni bölümüyle 14 Ocak Pazar günü saat 20.00'da TRT1'de...

TEŞKİLAT 91. BÖLÜM FULL İZLE | CESARETİYLE YAŞAYAMAYAN, ESARETİYLE ÖLÜR!

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

TEŞKİLAT 92. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

TEŞKİLAT 91. BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat dizisinin 91. bölümünde Ömer'in beklenmedik hamlesiyle Anton tuzağa düşer.

Oğlunu kaybetmeyi göze alamayan Çetin de Cihangir'i kurtarmak için kendince müdahalede bulunur. Fakat Ömer'in dikkati sayesinde saklanamayacağının farkına varır.

Başından beri her şeyi incelikle planlayan Ömer'in amacı hem Cihangir'i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmektir. Ne olursa olsun bu yolda düşmana boyun eğmez.

Neslihan ve ekip hem vatan hem de canları konusunda Ömer'e itimat ederler. Bu yüzden operasyonu başarıyla tamamlamak için bütün riskleri göze alırlar.

Cihangir vurulur. Cihangir Şehit mi olacak?