Teşkilat 83 son bölüm izle tek parça! Teşkilat 83. bölüm full izle Youtube!

Teşkilat 83. bölümüyle izleyenlere yine aksiyon dolu anlar yaşattı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat 83. bölümde Ömer ve ekip çiftlik evinde düşmanlarla kozlarını paylaşırlar. İşte Teşkilat 83. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar.

Teşkilat dizisi 83. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 83. bölümde düşmanın bu seferki hedefi Ömer'i geçmiş ile bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için Teşkilat 83. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

TEŞKİLAT 83. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

TEŞKİLAT 84. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat, her pazar 20.00'da TRT1'de...

TEŞKİLAT 83. BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat dizisinin 83. bölümünde Ekibin sızdığı ev Horus'un emriyle patlamaya hazırdır. Gökhan'ın hain planıysa bu patlamanın Neslihan'ın elinden gerçekleşmesi olsa da Ömer telefon aramasıyla patlama olacağını anlar.

Ömer içerde tek başına mücadele etmek zorunda kalırken ekibin geri kalanı da dışarda ondan bir işaret beklemektedir. Hem Gökhan hem de şirket ile ilgili belgelere ulaşmaya çalışan Ömer ve ekip çiftlik evinde düşmanlarla kozlarını paylaşırlar.

Ömer her ne kadar Gökhan'ın Horus olduğundan emin olsa da Gökhan, Neslihan'ın aklını karıştırmaya devam eder.

Ekip Ömer'in liderliğinde her zaman Horus ve dolayısıyla Şirket'ten bir adım önde olmaya çalışır. Bu yolda yeni ipuçları bulurken aynı zamanda yeni düşmanlarla da karşı karşıya gelirler.

Düşmanın bu seferki hedefiyse Ömer'i geçmiş ile bir kez daha karşı karşıya getirecektir.

Kirli Sepeti 7. bölüm izle tek parça! Kirli Sepeti 7. Bölüm full izle!

Yargı 71. Bölüm izle! Yargı son bölüm full izle (71. bölüm PuhuTv)