Teşkilat 112. bölüm izle tek parça! Teşkilat yeni sezon 112. bölüm full izle Youtube

Teşkilat, 112. bölümüyle yeni sezona 'merhaba' dedi. Başrollerinde; Tolga Sarıtaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin yeni sezonundan ilk bölümünde Ömer adım adım şirketin bir numarasına ulaşmayı amaçlar. Ancak vakti dolmak üzeredir. Kalan zamanını görevine adasa da şartlar onu zorlayacaktır. Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için de Teşkilat 112. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde...

Teşkilat dizisi 112. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Teşkilat dizisi yeni sezonda yeni hikayesi ve yepyeni karakterleriyle ekranlara damgasını vuracak. Teşkilat 112. bölüme Kurtbey'in "Adım Altay, Yüzbaşı Altay. Siz Kurtbey olarak da bilirsiniz." sözü damga vurdu. İşte Teşkilat 112. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar. Teşkilat 112. bölüm izle tek parça!

TEŞKİLAT 112. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Teşkilat 5. sezon 112. bölüme Kurtbey'in "Adım Altay, Yüzbaşı Altay. Siz Kurtbey olarak da bilirsiniz." sözü damga vurdu.

Teşkilat "Altay'dan Tuna'ya", yeni hikayesi ve karakterleriyle izleyicilerin beğenisine sunulacak.

TEŞKİLAT 112. SON BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat'ın yeni sezonunda Yüzbaşı Altay düşmana kök söktürmeye geliyor. Neslihan verdiği kayıplara rağmen görevinin başında dimdik duruyor ve vatanı için gözünü kırpmadan mücadele eder.

Korkut ise eski hayatından tamamen kopup kendisini tehlikenin pençesinde bulur.

Büyük sınavlarla burun buruna gelen Neslihan ile Yüzbaşı Altay'ın yollarının kesişmesi Teşkilat'ta yeni bir dönemin başlangıcı olur.

TEŞKİLAT'A YENİ BAŞROL!

TRT 1 ekranlarında yayımlanan dizinin beşinci sezonunda, gerilim dozu arttırılarak farklı gerçekler gün yüzüne çıkartılacak.

Oyuncu Tolga Sarıtaş yeni sezonda "Yüzbaşı Altay" karakteriyle ekibe dahil oldu.

Dizinin 112. bölüm tanıtım videosunda Kod Adı Kurtbey olarak bilinen Altay'ın düşmanla giriştiği mücadele dikkati çekti.

Teşkilat, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT1'de...