Teşkilat son bölüm full izle Youtube (109. bölüm) Teşkilat 109. bölüm izle tek parça!

Teşkilat, 109. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 109. bölümde Ömer adım adım şirketin bir numarasına ulaşmayı amaçlar. Ancak vakti dolmak üzeredir. Kalan zamanını görevine adasa da şartlar onu zorlayacaktır. Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için de Teşkilat 109. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde...

Teşkilat dizisi 109. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat son bölümde Gizem, Neslihan'ı kurtarmak için kendine merminin önüne atar. Çatışmanın ortasında kalan Neslihan ise iyice kapana kısılır. İşte Teşkilat 109. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar. Teşkilat 109. bölüm izle tek parça!

TEŞKİLAT 109. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00'da TRT1'de...

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

TEŞKİLAT 110. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım, Aybüke Pusat gibi başarılı oyuncuları buluşturan Teşkilat, bu akşam saat 20.00'de TRT 1 ekranlarına gelecek.

TEŞKİLAT 109. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat'ın 109. bölümünde Çetin'in yaptığı hamle karşısında şaşkına dönen Ömer, Çetin'i yanından ayırmadan hızla bir çıkış yolu bulur.

Gizem, Neslihan'ı kurtarmak için kendine merminin önüne atar. Çatışmanın ortasında kalan Neslihan iyice kapana kısılır ancak saldırganlara boyun eğmez.

Ekip zor durumlar yaşasa da birbirine destek olur. Onların en büyük destekçisi ise liderleri Ömer'dir.

Ömer adım adım şirketin bir numarasına ulaşmayı amaçlar. Ancak vakti dolmak üzeredir. Kalan zamanını görevine adasa da şartlar onu zorlayacaktır.