Teşkilat 102. bölüm izle tek parça! Teşkilat son bölüm full izle (Youtube)

Teşkilat, 102. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 102. bölümünde Ömer, Kambur'un oyunu ile çıkmaza girer. Durumunu ekip arkadaşlarından saklamaya çalışan Ömer, üstleriyle birlikte bir çözüm yolu aramaya koyulur. Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için Teşkilat 102. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

Teşkilat dizisi 102. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat son bölümde Neslihan'ın Ömer'e olan zaafının farkında olan Çetin, Ömer'e karşı eskisi gibi açık hamlelerde bulunamaz. Ömer, durumu gittikçe ciddileşmesine rağmen düşmanı yenmeye kararlıdır. İşte Teşkilat 102. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00'da TRT1'de...

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

TEŞKİLAT 102.BÖLÜM ÖZET

Ömer, Kambur'un oyunu ile çıkmaza girer. Durumunu ekip arkadaşlarından saklamaya çalışan Ömer, üstleriyle birlikte bir çözüm yolu aramaya koyulur.

Düşman tarafındaki çatırdamalardan faydalanan Ömer ve ekibi, Kambur'u köşeye sıkıştırmak için harekete geçer.

Neslihan'ın Ömer'e olan zaafının farkında olan Çetin, Ömer'e karşı eskisi gibi açık hamlelerde bulunamaz. Ömer, durumu gittikçe ciddileşmesine rağmen düşmanı yenmeye kararlıdır.