Teşkilat son bölüm full izle Youtube! Teşkilat 100. bölüm izle tek parça!

Teşkilat dizisi 100. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı Teşkilat son bölümde Ömer, Çetin'in ona kurduğu hain plan sonucunda görevden uzaklaştırılır. Ömer ve Çetin arasındaki ipler iyice gerilir. Neslihan bir kez daha Ömer ile babası arasında kalır. İşte Teşkilat 100. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar.

Teşkilat, 100. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, Tuğçe Açıkgöz ve Selin Genç'in yer aldığı dizinin Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 100. bölümde Kambur ve Şirket'in 'Milli Muharip Uçak' ile alakalı hain hamlelerini bozmak için 'Teşkilat' harekete geçer. Teşkilat'ın son bölümünü izleyemeyenler için Teşkilat 100. bölüm full izleme linki tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

TEŞKİLAT 100. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00'da TRT1'de...

TEŞKİLAT 101. BÖLÜM FRAGMANI

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

TEŞKİLAT 100.BÖLÜM ÖZET

Teşkilat'ın 100. bölümünde Ömer, Çetin'in ona kurduğu hain plan sonucunda görevden uzaklaştırılır. Ömer ve Çetin arasındaki ipler iyice gerilir.

Hayal kırıklığına uğrayan Neslihan bir kez daha Ömer ile babası arasında kalır. Ekip ise ne olursa olsun Ömer'in yanında durur.

Kambur ve Şirket'in 'Milli Muharip Uçak' ile alakalı hain hamlelerini bozmak için 'Teşkilat' harekete geçer.

Ekip için söz konusu vatanın onuru ve şerefidir. Bunun uğruna mücadele eden 'Teşkilat'ın bu yolda gizli kahramanları olacaktır.